Varen blev tilføjet til din kurv

Antal

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer
Forsendelse Bliver udregnet
I alt

Pyukkleen tørklæde

OP2201324

Virkelig flot halsring, der fungerer som et halstørklæde, men er lidt smartere, da der ikke er lange ender, der skal ind bag frakken. Vi har fået lov til at sælge opskriften, der er designet af den engelske strikkedesigner Ysolda Teague og den kommer med en dansk oversættelse. Vi har strikket halsringen op i Hamelton Tweed fra BC Garn og har valgt at strikke den i fem farver i stedet for originalens seks. (Det lille billede er af originalen). Hvis du ønsker at strikke den i seks farver, kan du købe et løst nøgle garn, find kvaliteten under Garn. Men her på kittet kommer der altså kun fem nøgler med. 

Pyukkleen betyder ‘lille gave’ på Shetlandsøerne, et meget passende navn, da halsringen er hurtig at strikke (den kan laves på et par aftner) og dermed er en god julegave. Det er sjovt at strikke med de fine rouleau-kanter i hver ende og de klassiske fair isle-mønstre. 

Hamelton Tweed er et utrolig lækkert og blødt tweedgarn, der fås i en række smukke farver. 

Størrelse: Onesize
Garn: Hamelton Tweed fra BC Garn.
 
Bemærk, at vi har strikket halsringen op i fem farver i stedet for de seks, der bruges i den originale halsring. I farvekoderne er farve C3 og C6 altså den samme i vores udgave (marineblå bundfarve).

C1 - hx26 oliven
C2 - hx04 petrol
C3 - hx01 marine
C4 - hx15 lys grå
C5 - hx21 aqua
C6 - hx01 marine
 
Garnforbrug
C1 og C2: ca.1 nøgle af hver farve (100 meter)

C3-C6: ca. 1/2 nøgle af hver farve (50 meter)
 
Pinde: Rundpind nr. 5,5 60 cm. Evt. to strømpepinde 5,5.