Varen blev tilføjet til din kurv

Antal

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer
Forsendelse Bliver udregnet
I alt

Knithouse Extremely Soft Merino FINO

PRIS: 45,00 kr.

22,50 kr.

-50%


En tynd udgave af vores eget, lækre merinogarn. Dette er garn kan bruges sammen vores tweedgarn (Knithouse Luxury Tweed), farverne passer sammen. Strikket sammen giver de to et utrolig lækkert garn, som kan strikkes på pind 3,5 - 4,5 afhængigt af, hvor fast du vil have, at det strikkede bliver. Strikker du det på en pind 4,5 bliver det luftigt på en lækker måde, der også egner sig godt til mønsterstrik (fair isle). Strikker du det på pind 3,5 bliver det strikkede fast og holder faconen godt.

Merino-uld er uld i luksus-klasse, det er simpelthen blødere og finere end de almindelige uldtyper. Det gælder også dette garn, der kan sælges til denne pris, fordi det egentlig et industrigarn, dvs. at det normalt bruges til eksklusive, maskinstrikkede pullovers. Jeg har fået det italienske spinderi, der laver garnet, til at tviste tre tråde af det tynde garn sammen, sådan at det kan bruges til håndstrik. Fordi de tre tråde kun er tvistet sammen, skal man lige have et øje på det, når man strikker. Øvede strikkere vil hurtigt vænne sig til det, men hvis du skal igang med dit allerførste strikkeprojekt, skal du nok vælge et andet garn. 

Bemærk, at der er lidt spindeolie i garnet. Det betyder, at det er lidt kompakt, når du først får det i hånden. Derfor skal du vaske det, du har strikket af det, inden brug. Så vil garnet svulme lidt op og blive blødt og fyldigt. 

Yderligere information

Materiale: 100% uld
Vægt pr nøgle: 50 g
Længde pr nøgle: 250 m
Strikkefasthed: 32 m = 10 cm
Pinde: 2 - 3
Pleje: