Varen blev tilføjet til din kurv

Antal

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer
Forsendelse Bliver udregnet
I alt

Knithouse Denmark er en ny webshop fra min hånd. Jeg hedder Isabella Smith og måske kender du min ‘gamle’ webshop isabellasmith.com, der åbnede helt tilbage i 2001. Den er stadig i fuld sving og er kendt for at handle med et bredt udvalg af ting til haven, køkkenet og boligen. 

Jeg fik ideen, da jeg for omkring halvandet år siden begyndte at lede efter gode strikkeopskrifter og lækkert garn på nettet. Jeg havde nemlig fået et barnebarn og barnets forældre kunne nærmest ikke få håndstrikkede trøjer nok. Men det viste sig hurtigt - til min ret store overraskelse - at der ikke fandtes en stor, samlet webshop med den slags garn og de opskrifter, som jeg synes om. Der manglede simpelthen en pendant til isabellasmith.com indenfor garn og opskrifter. Så måtte jeg jo lave den selv…

Knithouse Denmark giver sit overskud til Red Barnet - Tak til Mads Nørgaard og Dorte Castberg Kristiansen

Til sidst en stor tak til Mads Nørgaard som ved at give os lov til at lave opskrifter til nogle af hans skønne designs er med til at hjælpe Knithouse igang. Også stort tak til strikkeopskrifts-skriverske Dorte Castberg Kristiansen, der har lavet selve opskrifterne og skænket dem til os. Begge dele er en uvurderlig hjælp.

Jeg håber, at du ligesom jeg synes, at det er en god følelse at man mens man strikker - måske til et barn man elsker - hjælper et barn i nød.

Isabella

P.S. Knithouse.dk har til huse på Hesede Hovedgård ligesom isabellasmith.com. Alle ordrer vil blive ekspederet herfra og du vil få den samme gode service som du (måske) kender fra isabellasmith.com. 

OBS: Man kan ikke købe varer fra Knithouse i den fysiske butik på Hesede Hovedgård - det er kun muligt at købe på nettet, men kunder er velkomne til at afhente deres ordrer på adressen.