Varen blev tilføjet til din kurv

Antal

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer
Forsendelse Bliver udregnet
I alt

Knithouse Denmark er en ny webshop fra min hånd. Jeg hedder Isabella Smith og måske kender du min ‘gamle’ webshop isabellasmith.com, der åbnede helt tilbage i 2001. Den er stadig i fuld sving og er kendt for at handle med et bredt udvalg af ting til haven, køkkenet og boligen. 

Alt overskuddet går til Red Barnet
Knithouse Denmark er et lidt andet  projekt. Jeg har nemlig besluttet, at alt overskuddet fra Knithouse.dk skal gå til Red Barnet. Så hver gang du køber noget på denne shop, er du med til at hjælpe et barn i nød. Bortset fra det er det en helt almindelig webshop, der forhandler garn og strikkeopskrifter til både børn og voksne. 

Sådan begyndte det
Jeg fik ideen, da jeg for omkring halvandet år siden begyndte at lede efter gode strikkeopskrifter og lækkert garn på nettet. Jeg havde nemlig fået et barnebarn og barnets forældre kunne nærmest ikke få håndstrikkede trøjer nok. Men det viste sig hurtigt - til min ret store overraskelse - at der ikke fandtes en stor, samlet webshop med den slags garn og de opskrifter, som jeg synes om. Der manglede simpelthen en pendant til isabellasmith.com indenfor garn og opskrifter. Så måtte jeg jo lave den selv…

Man må yde et bidrag
Men jeg ville gerne have, at det skulle være anderledes denne her gang. Vi lever i en verden, hvor millioner af børn er ramt af krig og katastrofer. Som mor og som farmor ville jeg gerne kunne yde bare en lille hjælpende hånd. Jeg besluttede derfor, at hele overskuddet fra Knithouse Denmark bliver doneret til Red Barnet. Og det er ikke bare noget, jeg siger. Jeg har lavet en formel aftale med Red Barnet, der forpligter mig til at give dem hele mit overskud. 

Nye arbejdspladser forude
Når webshoppen (forhåbentligt) kommer godt igang, er det også mit håb at skabe arbejdspladser for nogle af dem, der med deres børn under armen har måtte flygte fra deres eget fædreland.

Støtte fra Den Sociale Kapitalfond
Jeg er stolt af at kunne fortælle, at dette projekt er blevet optaget i Den Sociale Kapitalfonds start up-program, læs mere her www.densocialekapitalfond.dk
Ligeledes er jeg stolt af, at Knithouse blev blandt de tre finalister i konkurrencen om Årets Sociale Iværksætterpris i april. 

Bare rolig, der kommer mere på siden!
www.knithouse.dk åbnede formelt den 9. oktober 2015. Så bær over med os, hvis du synes, at der stadig mangler noget på siden. Der vil løbende blive lagt mere garn og flere opskrifter på. Skriv til os, hvis der er noget, du godt kunne tænke dig. Så kan vi sikkert få det hjem. 

Tak til Mads Nørgaard og Dorte Castberg Kristiansen
Til sidst en stor tak til Mads Nørgaard som ved at give os lov til at lave opskrifter til nogle af hans skønne designs er med til at hjælpe Knithouse igang. Også stort tak til strikkeopskrifts-skriverske Dorte Castberg Kristiansen, der har lavet selve opskrifterne og skænket dem til os. Begge dele er en uvurderlig hjælp.

Jeg håber, at du ligesom jeg synes, at det er en god følelse at man mens man strikker - måske til et barn man elsker - hjælper et barn i nød.

Isabella

P.S. Knithouse.dk har til huse på Hesede Hovedgård ligesom isabellasmith.com. Alle ordrer vil blive ekspederet herfra og du vil få den samme gode service som du (måske) kender fra isabellasmith.com. 

OBS: Man kan ikke købe varer fra Knithouse i den fysiske butik på Hesede Hovedgård - det er kun muligt at købe på nettet, men kunder er velkomne til at afhente deres ordrer på adressen.